Food and Wellness

Klikoni në lidhjen më poshtë për të hyrë në shkollën time Bucks

Klikoni në lidhjen më poshtë për të hyrë në Sodexo Site

MENGJESI DHE DREKET JANE FALAS

P ALLR T ALL GJITHA FILMIJT PORTLAND

Nën moshën 18 vjeç

</s></s>

Mëngjesi dhe dreka ndërsa jeni në Mësim të Plotë të Largët

mund të merren në

Shkolla e Mesme Portland

nga ora 11: 00-12: 30

Porositni në internet në www.myschoolbucks.com

</s></s>

Ju lutemi vini re, vetëm nxënësit e klasës K-12 mund të porosisin paraprakisht në internet në www.myschoolbucks.com

Kur studentët të kthehen në shkollë personalisht, koha e marrjes do të kthehet në 10: 00-10: 30 në Shkollën e Mesme

Nëse jetoni në Chatham Court, ju lutemi mos porositni në internet nëse nuk do të merreni në Shkollën e Mesme

Çdo pyetje ju lutemi dërgoni me email Anita në Anita.Lacasse@sodexo.com

</s></s>

LIDHJA ME MENU

Sodexo, kompania që rrit një mjedis të shëndetshëm të të mësuarit në mbështetje të mirëqenies dhe arritjeve të studentëve për rrethin tuaj shkollor, ka lansuar një faqe të re interaktive për komunitetin, prindërit dhe studentët. Ky mjet i ri, i njohur si SodexoMyWay, do të zëvendësojë uebfaqen e mëparshme të Edukimit Sodexo.


Çfarë do të thotë kjo mjet i ri për ju? SodexoMyWay ofron një platformë për komunitetin për të qenë të informuar dhe do të përmirësojë mjedisin e të mësuarit me përmbajtje të fuqishme që azhurnohet çdo muaj. Burimet përfshijnë menu, lajme kombëtare që lidhen me ushqimin e studentëve, lajme të komunitetit lokal, video të paraqitura, informacion mbi mirëqenien e studentëve dhe mundësinë e përdorimit për ekipin ushqyes të fëmijës tuaj dhe drejtorin kombëtar të shëndetit.

</s></s>

Gjithçka në faqen e plotë të ushqimit mund të arrihet kudo dhe në çdo kohë si një aplikacion i personalizuar celular, i cili mund të shtohet lehtësisht në faqen kryesore të pajisjes tuaj celular. Opsionet e menusë ditore, këshillat dhe promovimet e mirëqenies do të jenë në majë të gishtave tuaj.

Mëngjeset mund të jenë vërtet të çmendura ... alarmi nuk ndizet ... fëmijët nuk duan të ngrihen ... nuk ka kohë për të ngrënë mëngjes para se të vijë autobusi ... ose ata thjesht nuk janë gati për të ngrënë ... ose ndoshta fëmija juaj kap një kuti sode dhe një ëmbëlsirë në rrugën për në shkollë. Nëse kjo tingëllon si shtëpia juaj, kemi një lajm të mirë për ju!

</s></s>

Mëngjesi shërbehet çdo ditë në Shkollat ​​Portland. Mëngjesi në shkollë do t'i japë energji ditës së fëmijës suaj dhe do t'i sigurojë atij një fillim të shëndetshëm. Një mëngjes ushqyes i ndihmon studentët të jenë më vigjilentë në mënyrë që të mësojnë më shumë në klasë dhe ka mjaft vitamina dhe lëndë ushqyese për një trup të fortë dhe të shëndetshëm.

</s></s>

Mëngjesi është gjithashtu i përballueshëm! Nëse kualifikoheni për vakte falas ose me çmim të ulur, ju gjithashtu kualifikoheni për programin e mëngjesit, pa asnjë dokument shtesë. Ju nuk mund të gjeni një mëngjes të shëndetshëm me një kosto kaq të ulët askund tjetër.

</s></s>

Kështu që ndihmojeni fëmijën tuaj të fillojë ditën ashtu si duhet me një mëngjes ushqyes në shkollë!

Politika e Mirëqenies

dhe

Procesverbalet e Mbledhjes së Komitetit të Mirëqenies

Përveç vakteve të shëndetshëm në dispozicion për studentët, Shkolla Publike e Portland-it është e përkushtuar për shëndetin e të gjithë studentit. Ju lutemi përdorni lidhjet e mëposhtme për të mësuar më shumë rreth Politikës së Wellness të Qarkut, lexoni procesverbalet nga takimet e Komitetit të Wellness-it, ose shikoni Mjetin e Vlerësimit!

</s></s>

  Shkollat ​​Publike CT Portland

33 East Main Street, Portland, CT 06480

Telefoni: 860.342.6790 Faksi: 860.342.6791

© 2021   Hyrja në Uebfaqe