Shkollat Publike të Portland

Lidhja e studentëve me suksesin

1/4

3 14 Main Street, Portland, CT 06480
Telefoni: (860) 342-6765

Faksi: (860) 342-6766

Allison Hine, Drejtori kryesor

NEWS
Image by Ed Robertson

January 25 - February 7

Virtual Scholastic Book Fair

Art Director

You’re invited to shop our Scholastic Book Fair online from January 25 – February 7, 2021!  All purchases benefit our school and connect kids with new books, favorite characters, complete series, and more.

You’ll love the NEW option to shop for Book Fair exclusives directly from the interactive booklist and enjoy these special online shopping features:

Visit our Book Fair Homepage and click “Shop Now” to get started! The link will be live starting on January 25th!

https://bookfairs.scholastic.com/bookfairs/cptoolkit/homepage.do?method=homepage&url=brownstoneintermediateschool  

January 20th 

PTO Virtual Bingo Night

Head of Sales

we are holding a fun BINGO event for all BIS students.  Participants will have the opportunity to win gift cards to use at the upcoming Book Fair!!  We will have many guests on the Virtual Meet to call numbers, including Ms. Kamis, Ms. Carr, Dr. Britton, and Mrs. Hine.  We hope you will join us for the fun.  Mrs. Hine will send out a link to the Google Meet on Wednesday to all student email addresses.

January 19th

K - 6 Full In-Person Learning

Product Manager

Students in grades K to 6 return to full in-person learning

Kalendari shkollor

MENGJESI DHE DREKET JANE FALAS

P ALLR T ALL GJITHA FILMIJT PORTLAND

Nën moshën 18 vjeç

</s></s>

Mëngjesi dhe dreka ndërsa jeni në Mësim të Plotë të Largët

mund të merren në

Shkolla e Mesme Portland

nga ora 11: 00-12: 30

Porositni në internet në www.myschoolbucks.com

</s></s>

Ju lutemi vini re, vetëm nxënësit e klasës K-12 mund të porosisin paraprakisht në internet në www.myschoolbucks.com

Kur studentët të kthehen në shkollë personalisht, koha e marrjes do të kthehet në 10: 00-10: 30 në Shkollën e Mesme

Nëse jetoni në Chatham Court, ju lutemi mos porositni në internet nëse nuk do të merreni në Shkollën e Mesme

Çdo pyetje ju lutemi dërgoni me email Anita në Anita.Lacasse@sodexo.com

</s></s>

LIDHJA ME MENU

</s></s>

  Shkollat ​​Publike CT Portland

33 East Main Street, Portland, CT 06480

Telefoni: 860.342.6790 Faksi: 860.342.6791

© 2021   Hyrja në Uebfaqe