top of page

Portland PTO

Portland CT PTO është një grup vullnetar jo-fitimprurës që mbledh fonde për programe, pajisje dhe shërbime për të përfituar studentët e Portland.

</s></s>

Misioni i Portland CT PTO është të ofrojë mbështetje për programet e pasurimit, furnizimet dhe shërbimet për të përmbushur nevojat e studentëve të Portland.

</s></s>

Çdo shkollë në Portland (përveç shkollës së mesme) ka PTO-në e vet, e cila takohet çdo muaj. Procesverbalet e takimeve të PTO janë në dispozicion nga eblast dhe në PortlandCTschools.org. Grupet e Portland CT PTO bashkëpunojnë me komunitetin për të mbledhur fonde për programe, pajisje dhe shërbime për të përfituar studentët e Portland.

Portland PTO gjithmonë kërkon vullnetarë dhe fonde! Nëse mund të ndihmoni, në cilëndo cilësi, ju lutemi kontaktoni shkollën përkatëse ose udhëheqësin e PTO-së. Faleminderit!

Informacioni i Takimit
Pamja e Luginës
Oficerët

Bashkëpresidentët -Darcy Parmelee, Amanda Morgan

Nënkryetar - Mary Egazarian

Arkëtar - Heather Viera-LeMay

Sekretari - Jill Cacopardo

Anëtare e Votimit: Rachel Anderson


Email: valleyviewptoct@gmail.com
Facebook: CT Portland PTO

</s></s>

</s></s>

Lugina e Pamjes së Luginës Takohet nga ora 6: 00-7: 30 pasdite

Goole Meet Link

</s></s>

21 shtator

19 tetor

16 nëntor

21 Dhjetor

25 janar

22 Shkurt

15 Mars

19 Prill

17 maj

Mëngë argjendi
Informacioni i Takimit

Takohuni në Sallën e Fakultetit Gildersleeve në 6:00 PM

11 shtator

2 tetor

6 nëntor

4 dhjetor

8 Janar

5 Shkurt

4 Mars

1 Prill

6 maj

3 qershor

Oficerët

Bashkëpresidentë - Luis Rivera & Vanessa Aquino

Co Vice President - Heather Guilmette & Jennifer Witschy

Arkëtar - Debra Vardon

Sekretari - Heather Celinski


Email: - gildersleeveptoct@gmail.com
Facebook: CT Portland PTO

Brownstone
Informacioni i Takimit

Takohuni në bibliotekën Brownstone në orën 18:30

</s></s>

12 shtator

21 tetor

Nëntori - tbd

9 dhjetor

13 janar

10 shkurt

9 Mars

13 Prill

11 maj

8 qershor (nëse është e nevojshme)

Oficerët

Bashkëpresidentët - Erin Hall dhe Becky Burke

Barry Rodgers - Nënkryetar

Arkëtar - Lisa Daggett

Sekretari - Heather Vieira-LaMay


Email:   brownstonepto@gmail.com

bottom of page