Shkollat Publike të Portland

Lidhja e studentëve me suksesin

Kthehu tek informacioni për rihapjen e shkollës

Në mënyrë që të parandaloni përhapjen e COVID-19, ju lutemi vishni një maskë, mbani distancën shoqërore të paktën 6 metra, shmangni turmat, lani duart shpesh me sapun dhe ujë për 20 sekonda, qëndroni në shtëpi nëse jeni i sëmurë. Për azhurnimet dhe rekomandimet më aktuale, vizitoni ct.gov/coronavirus . Për pyetje të përgjithshme, telefononi në 2-1-1

Ndiqni lidhjen më poshtë për të parë treguesit më të fundit të rihapjes së shkollës në nivel qarku, të azhurnuar në 27 Gusht nga Departamenti i Shëndetit Publik të Shtetit të Connecticut:

</s></s>

https://data.ct.gov/stories/s/CT-School-Reopening/ddy2-ijgu/

Covid screening

and

quarantine guidelines

Gjendja e Planeve të Rihapjes së CT

Raportet e Gjendjes Shëndetësore Chatham

Rihap Modelin LEA
Informacioni i Komitetit
Informacione për Shkollën Verore

COVID-19: Rrethi i Shkollave Publike Portland

Raporti i të dhënave të përgjigjes dhe planifikimit në vazhdim

Klikoni në lidhjen e ikonës pdf për të parë të dhënat e planifikimit

</s></s>

  Shkollat ​​Publike CT Portland

33 East Main Street, Portland, CT 06480

Telefoni: 860.342.6790 Faksi: 860.342.6791

© 2021   Hyrja në Uebfaqe