top of page

Faqja e Drejtorit të Shkollës së Mesme Portland

00383.TIF

Mirësevini në Shkollën e Mesme Portland!

Shkolla e Mesme Portland është një komunitet dinamik, i gjallë i të mësuarit që mbështet studentët tanë ndërsa ata përpiqen të përmbushin pritjet tona akademike, qytetare dhe shoqërore. Përmes përdorimit të aftësive të shekullit 21, studentët shkëlqejnë në të gjitha fushat e përmbajtjes. Programi ynë i studimeve është i larmishëm dhe ofertat tona përfshijnë një gamë të plotë të akademikëve thelbësorë dhe ofertave me zgjedhje, si dhe një program rigoroz të Vendosjes së Avancuar dhe Programit të Hershëm të Kolegjit.


Si Drejtori i PHS, është kënaqësia ime të mirëpres të gjithë anëtarët e komunitetit tonë në faqen tonë të internetit. Ky burim është i pasur me informacion, lidhje dhe burime të nevojshme. Ju lutemi, merrni pak kohë për të shfletuar faqet tona dhe për të na kontaktuar direkt me ndonjë pyetje ose shqetësim.

bottom of page