Shkollat Publike të Portland

Lidhja e studentëve me suksesin

1/4

Rruga kryesore 565

Portland, CT 06480
Zyra: (860) 342-0411

Faksi: (860) 342-3194

</s></s>

Ryan Walstrom, Drejtori kryesor

Kalendari shkollor

MENGJESI DHE DREKET JANE FALAS

P ALLR T ALL GJITHA FILMIJT PORTLAND

Nën moshën 18 vjeç

</s></s>

Mëngjesi dhe dreka ndërsa jeni në Mësim të Plotë të Largët

mund të merren në

Shkolla e Mesme Portland

nga ora 11: 00-12: 30

Porositni në internet në www.myschoolbucks.com

</s></s>

Ju lutemi vini re, vetëm nxënësit e klasës K-12 mund të porosisin paraprakisht në internet në www.myschoolbucks.com

Kur studentët të kthehen në shkollë personalisht, koha e marrjes do të kthehet në 10: 00-10: 30 në Shkollën e Mesme

Nëse jetoni në Chatham Court, ju lutemi mos porositni në internet nëse nuk do të merreni në Shkollën e Mesme

Çdo pyetje ju lutemi dërgoni me email Anita në Anita.Lacasse@sodexo.com

</s></s>

LIDHJA ME MENU

</s></s>

  Shkollat ​​Publike CT Portland

33 East Main Street, Portland, CT 06480

Telefoni: 860.342.6790 Faksi: 860.342.6791

© 2021   Hyrja në Uebfaqe