Faqja e Drejtorit të Shikimit të Luginës

Mirësevini në Valley View! Në zemër të filozofisë së shkollës sonë është besimi i vendosur se të gjithë studentët meritojnë një arsim me cilësi të lartë.

Valley View është një komunitet ushqyes i përkushtuar për të siguruar studentët me një mjedis të pasur mësimi që zhvillon nxënës gjatë gjithë jetës dhe inkurajon studentët të arrijnë potencialin e tyre të plotë.

Ne jemi të nderuar që kemi privilegjin e veçantë për të punuar me fëmijët në fillim të përvojës së tyre arsimore dhe jemi të përkushtuar për ta bërë atë më të mirën që mund të jetë.

</s></s>

  Shkollat ​​Publike CT Portland

33 East Main Street, Portland, CT 06480

Telefoni: 860.342.6790 Faksi: 860.342.6791

© 2021   Hyrja në Uebfaqe